Taller 3

February 2015

cocinar

Taller 3 - Les algues / El grupo Alga

ot el que et ve al cap que es fa amb algues és el sushi? Saps que aporten molt més calci del que ho fa la llet? Creus que no tenen massa gust de res i et costa pensar com cuinar-les? Saps que són una de les formes de vida més antigues de la terra? Que és una de les fonts de minerals més importants que hi ha? Saps que en menys de 20 minuts pots tenir plats amb algues preparats per menjar cuinats desde zero? Que haurien d’estar en la nostra dieta per a què fos completa? És un dels aliments del futur, i a nyamnyam ens hem proposat que l’integris a sopes, caldos, estofats, paelles, amanides i sobretot al teu cap! A Xina, en el segle VI a.C. Sze Tsu va escriure: “Les algues és una delicadesa apropiada pel més honorable dels convidats”. Fes cas a Sze Tsu, i vine al Taller d'algues de nyamnyam.

A la primera part del taller "produir vs consumir" aprendrem a fer paté d'algues, una de les maneres de consumir-les de manera més fàcil i ràpida.

Sempre amb la idea de poder cuinar per a un mateix amb temps reduït. Mantenim la idea de prendre de punt d'inici les receptes que hem creat del projecte que tenim de carmanyola setmanal: www.albuit.net i compartir-les amb vosaltres.

Algas Algas Algas Algas Algas Algas Algas Algas Algas Algas Algas