Taller 1

November 2014

cocinar

Taller 1 - Organització Setmanal

Hem pensat que aniria bé començar per un taller d'organització setmanal, per tál de poder menjar cuinant tu mateix de manera rápida. Es tracta de veure com creant certes bases estones que ets a casa (potser fent altres coses), podem plantar-nos cada dia a la cuina i amb un temps molt reduit (i gracies a aquesta organització) podem menjar bé... però que molt bé!!

Mantenim la idea de prendre de punt d'inici les receptes que hem creat del projecte que tenim de carmanyola setmanal: www.albuit.net i compartir-les amb vosaltres.

A la primera part del taller "produir vs consumir" aprendrem a fer llet de fruits secs; pq es molt sana y fácil de fer (i molt cara de comprar!!).

Hem decidit donar dues opcions d'horari per cada taller:

Dimecres 12 de Novembre a les 19:30h a 21:30h Dissabte 15 de Novembre a les 11h a 13h

Preu: 20€ Inclou un àpat que us emporteu per consumir el dia següent a la feina o a on us vagi millor.

Aqui una mica més de info sobre el projecte:

Nyamnyam comença el seu cicle de tallers. Tallers de cuina per a aprendre a organitzar-se, comprar, cuinar i menjar una mica millor durant la setmana. Ara tenim una base de dades de molts plats de www.al buit.net que volem compartir amb vosaltres; nyamnyam goes open source!

Seran sessions de 2 hores on a més de fer el taller, marxareu amb un menú per a consumir quan us vagi millor. També volem compartir lectures amb vosaltres, i xerrar de com fem política des del plat que mengem cada dia.